Dansk Opdrætningsløb – Vi er klar

[the_ad id=”740065″]

Startlisterne klar til løbene i Lunden på søndag med navnlig Dansk Opdrætningsløb. Her skal afvikles 1o løb.

Er Kungfufighting stadig ubesejret efter sin hidtil største opgave? Eller går den klassiske titel til anden side, når K-årgangen sætter hinanden stævne i Dansk Opdrætningsløb 2023?

Under alle omstændigheder vil Rudbecks nyeste stjerne skulle bære favoritværdigheden til sejren, æren og førstepræmiens 218.000 kr. Og sidstnævnte kan tilmed forøges med yderligere 50 % som følge af Præmiechancen.

Konkurrencen er dog på plads via fuldt hus og også flere med bedre tidsnoteringer end favoritten i de flotte kvalifikationsløb, der blev afviklet d. 17. oktober.

Rammeprogrammet består af yderligere ni løb, og det sker via en fin kombination af klasseløb, et stayerløb, et par Ligaløb, Finalen i Børge Vang Christensens Mindelegat for jockeyerne og naturligvis også et Opdrætningsløb Consolation.  Løbsdagen på søndag indledes fra kl. 12.50, og du finder startlisten ved at trykke her , skriver Danskhv.dk.

Vi glæder os

Kungfufighting har taget sidste start som han plejer og vi ser frem imod finalen. Han gør alt rigtigt og vi håber han fortsætter med det lidt endnu.

Stalden ser frem til løbsdagen på Charlottenlund Travbanen, og i et løb, hvor vi tidligere har haft gode oplevelser.

Foto af Burt Seeger.