Vi vandt for ottende gang Dansk Opdrætningsløb

Vi kom, så og sejrede i Dansk Opdrætningsløb. Det er ottende gang at stalden vinder løbet.

Kungfufighting er efter Nuncio, der selv havde en fantastisk væddeløbskarriere med 42 sejre i 63 starter og en karriereindtjening på mere end 28 millioner skr.

I hans første årgang fra 2019, er det allerede blevet til flere millionærer. Det samme er tilfældet med den efterfølgende årgang 2020.

Kungfufighting er det første startende 2-års afkom efter Nuncio, hvis vi ser på Sverige, Norge og Danmark. Kungfufighting har gjort alt rigtigt indtil nu i karrieren. og i dag blev det til karrierens femte sejr i lige så mange starter.

Moderen til Kungfufighting er ingen ringere end Nobodybeatsthebeat, der sejrede 34 gange i karrierens 76 starter.

Løbet

Jan Dahlgaard tog det roligt fra start, og var dermed ikke med i spidskampen mellem Koningin og Kiwi Shadow. Den duel vandt førstnævnte, og sidenhen kom Steen Juul frem bag Kanon Laser, som fik lov at overtage.

De første 500 meter afviklede man efter 1.13,2. Det skete med Klinton Cloc som første hest i andet spor, mens Kungfufighting havnede i andet pa udvendigt.

Jan Dahlgaard var vågen, da Jimmi Ehlers forsøgte sig fremad. Kungfufighting blev sendt frem udvendigt på den førende, og derefter blev Kozmo Simoni svaret ud.

Kanon Laser afviklede sidenhen 500 meter efter 1.15,4, og ind i sidste sving bakkede Michael Lønborg Koningin fri fra indersporet. I samme moment overtog Kungfufighting spidsen i løbet, og kunne sidenhen afvise Koningin i slutfasen, mens Kesse Tårs var tredje.

Info

Vinder: Kungfufighting
Træner: Peter Rudbeck
Kusk: Jan Dahlgaard
Ejer: Stutteri Hole In One

Opdrætter: Peter Rudbeck
Vindertid: 1.15,5/2000 m. Auto
Præmie: 327.000 kr.
Top tre: Kungfufighting – Koningin – Kesse Tårs.

Se løbet her.

Se vinderinterviewet her.

Info

Det var Peter Rudbecks ottende sejr i Dansk Opdrætningsløb.

Stutteri Hole In One, har tidligere vundet Dansk Opdrætningsløb med Nobodybeatsthebeat, Sweet Home Alabama, Therumoursaidfire, Bad Moon Rising, Dontpaytheferryman, Eightdaysaweek, Howlingatthemoon.

Fotos:

Burt Seeger.