Peter Rudbeck giver en status

Peter Rudbeck giver i dag en opdatering på stalden, og bla. er en af staldens heste sat på salgslisten.

Starter og løbsstalden.

Dowhatyoudodowell fik fortjent sejr senest. Vi arbejder pt. på at få ham sendt til Frankrig henover vinteren og mere herom senere. Han træner rigtig fint og starter i Skive fredag. Han har fået et godt spor 9 i rigtig god konkurrence, men Dodo er også god og jeg mistænker han løber med frem. Er Flemmings hest som bedst bliver den svær at matche, men de andre løber ikke fra ham. Rigtig god triochance. Han går uden sko og med norsk hovedlag – som endnu ikke er blevet trukket.

Howlingatthemoon blev for peppet på Fyn og galopperede længe inden start. Gik en lav 11. tid med flyvende start og viste alt vel med formen, stilen var bedre end nogensinde. Fredag i Skive trak vi spor 8, hvilket kan nedsætte chancen. Hesten holder dog så høj klasse at jeg ikke vil afskrive ham. Tror han kan løbe med frem trods sporet – rigtig god triochance. Han kommer helt uden sko og i amerikanervognen.

Justlikejessejames træner planmæssigt efter han er blevet vallak og starter nok et par gange inden jul.

Kungfufighting har taget sidste start som han plejer og vi ser frem imod finalen. Han gør alt rigtigt og vi håber han fortsætter med det lidt endnu.

Kingoftheroad var kraftig ramt af halsonde senest – han er i øvrigt til salg (8.000 plus moms)

Alle 3 åringer er tilkørt og agerer fornuftige og med fine anlæg for at trave. Super spændende at se dem udvikle sig.

Foto Burt Seeger og Ole Hindby.