Dowhatyoudodowel kæmpede på

Dowhatyoudodowel hentede i går aftes en sjetteplads på Solvalla. En indsats, der indbragte 10.000 SEK.

Det så længe ud til at Dowhatyoudodowel skulle have topchance, da Jeppe Juel kunne overtage føringen på første langside. De første 500 meter blev afviklet i 1.09 tempo, og sidenhen kunne Jeppe Juel sænke tempoet til en 13 notering for 1000 meter.

Dowhatyoudodowel så velgående og fin ud på sidste langside, hvor staldens hest tog imod de første angreb. De første angreb blev påbegyndt med 900 meter ude, og Dowhatyoudodowel fik dermed ikke meget ro fremme i front.

Jeppe Juel gik ind i opløbet som førende, men måtte ned gennem opløbet slippe et par konkurrenter forbi.

Dowhatyoudodowell har med resultatet indløbet 769 097 SEK i denne sæson og ikke mindre imponerende har alle sæsonens starter resulteret i præmiegivende placeringer. Det vel og mærke i hårdeste selskab.

Se løbet her.

Det er imponerende og det kan stalden være stolte af!