To store opgaver i denne weekend

Peter Rudbeck er klar med kommentarer til weekendens to starter.

Fox On The Run, Billund lørdag

Fox har været fin igennem længere tid og virker stærk i træningen. Vi faldt på eget greb senest, da vi troede vi havde den hurtigst hest i spurten. Jan mente bare han skulle have kørt 5 meter før, så havde hun vundet. Nu tabte hun med mindst muligt og på målfotoet er det umuligt at se hvem der var først, men vi formoder dommerne har set en forstørrelse.

Det bliver formentlig karrierens sidste start og vi håber at slutte af med maner. Fint spor 5 og vi kommer uden sko som de sidste mange starter. Vi møder Power Flower og er hun som bedst kører vi andre jo nok efter andenpladsen. Undgår vi uheld er hun en rigtig god top 2 chance. 

Dowhatyoudodowell, Solvalla søndag

Var fantastisk sidst og virker til at blive bedre og bedre, uændret form. Vi havde håbet på endelig at få lidt sporheld i lodtrækningen, men det blev desværre lige modsat. Hesten virker dog så tilpas fin at vi håber på at komme videre til finalen. Dodo går med bagsko og tåsko frem, vatudtræk som endnu ikke er prøvet i løb. Har vi bare lidt tur på vejen går han i top 3 uden uheld. 

Vi rejser lørdag morgen og er i Stockholm ca. 17.00 og skal prøve at følge Fox On The Runs løb i Billund på vejen som Rolf tager sig af, super spændende weekend venter, fortæller Peter Rudbeck.