Peter – Vi ankom i går aftes

I dag afvikles der kvalifikation til E3 finalen senere på året. Der venter vindere af kvalifikationen 100.000 skr. Mens de tre første i løbet går videre til finalen.

Travet.dk, har netop været i kontakt med Peter Rudbeck, som i dag starter staldens Dowhatyoudodowell i E3 kvalifikation. Det bliver den svenske topkusk Bjørn Goop, der skal varetage køreturen bag den danskejet traver.

“Vi er ankommet til Sundbyholm Travet.dk i aftes kl. 22. Det har været en varm tur for hesten. Han har været på fold i aftes og her til morgen.

Han virker til at være i godt humør, og har i dagens løb fået en nogenlunde spor mod god modstand.

Vi forsøger for første gang uden forsko og sidder varmen og den lange transport ikke i hesten, har vi en rimelig forhåbning om, at han med lidt Racing luck kan tage sig til finalen, fortæller Peter Rudbeck.”

 

Dowhatyoudodowell

Dowhatyoudodowell har gjort 11 starter i karrieren, og her er det blevet til 377.913 skr. Den svenske hingst, var sidste år nr. fire i det svenske opdrætningsløb, og alle 11 starter i karrieren, har resulteret i præmiegivende indsatser.

Det er anden gang i karrieren at Peter Rudbeck hyrer Björn Goop til at køre Dowhatyoudodowell. Det skete også sidste år på Jægersro, hvor det blev til en tredjeplads i et løb der vandtes af Aquarius Face før Cash Maker. De to heste var begge med i 3-års Eliten på Solvalla, hvor de var nr. 2 og nr. 3 i år.

Dowhatyoudodowell stiller til start kl. 14.08.