To nye starter

Ovenpå sejren til Dowhatyoudodowell, er Stutteri Hole In One igen repræsenteret på de danske løbsbaner, når der den 25 april afvikles væddeløb på Jydsk Væddeløbsbane. Stalden medbringer denne dag to heste.

Velafstammede Fox On The Run gør ovenpå en 3-års sæson, der indbragte 160.400 kr. og som gav deltagelse i det fornemmeste selskab i Dansk Hoppe Kriterium 2020, står den fine traver foran sin sæsondebut. Det bliver Jan Dahlgaard, som skal varetage køreturen bag vores hoppe.

Sidste år gav også deltagelse i Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix 2020, hvor det blev til en andenplads, og vores hoppe viste ved flere lejligheder at hun tilhører de bedste i årgangen. Nu venter sæsondebuten, og denne foregår på Jydsk Væddeløbsbane.

Denne dag medbringer stalden 2-årige Hotspot, og denne får Jan Dahlgaard ligeledes fornøjelsen af. Vi vil inden løbsdagen bringe yderligere info om Hotspot, som er opdrættet af Leo Søndergård Larsen.

Stalden har i år vundet 50 % af deres starter, og sejren til Dowhatyoudodowell laves der ligeledes en opfølgning på.

Foto af Gorm Foto.