Dodo til Svensk Opdrætningsløb – og Fromajacktoaking solgt

I Peter Rudbecks seneste Update kan du læse, at Fromajacktoaking er solgt. Der er også nyt om den kommende start i den svenske opdrætningsløb. Men inden vi når så langt, et tilbageblik. 

Opfølgning starter Skive, den 9. november 2020

 

– I Love Champagne var ude i en hård åbning for ham. Fik et perfekt løb i ryg på den førende, men orkede ikke de sidste 100 meter. Han har kun startet sporadisk og mangler måske løb. Han starter næste torsdag i Billund i en lidt lavere klasse. Han får et 5-tal for præstationen.

 

Fromajacktoaking havde et godt tilbud, som han ikke udnyttede. Han træner virkelig stærkt, men løber “med håndbremsen trukket” i løb. Hesten er solgt og starter muligvis næste torsdag i Billund sidste gang i vores regi. Når han løsner håndbremsen, ligger der en del penge til hesten. Han får et 6-tal for præstationen.

 

Kommende starter

 

Svensk Opdrætningsløb – Dowhatyoudodowell
Han gik en rigtig fin prøve. Vi valgte spor 10 og det tror jeg ikke er så dumt – for der kommer fuld fart på i dette løb med lutter topheste. Dodo starter for første gang i år med 14 dages interval, hvor vi ellers har haft 4-5 uger imellem starterne for at give hesten en rolig udvikling. Hesten er skærpet med den start og går hele tiden fremad. Vi prøver måske at montere skindruller nu det er anden række. Synes ikke hesten er meget dårligere end de andre, og betragter en placering fra 3-6 som realistisk. 
Vi glæder os og vi har en god hest for fremtiden. J