175.000 til Dowhatyoudodowell

Dowhatyoudodowell gjorde en superpræstation i det svesnke Opdrætningsløb, og tjente 175.000 svenske kroner.

Hesten fik fra bagspor en vanskelig indledning på løbet, hvor den lå som fjerdehest i inderbanen. Efter 500 meter blev det ikke nemmere, idet den foranliggende sjuskede med travet, hvilket generede Dowhatyoudodowell.

Favoritten kom frem udvendigt, og modsat kvalifikationen pressede den ikke unødigt på. Derfor gik de første 1000 meter efter – for klassen – normale 1.15.

I sidste sving stak spidshesten og favoritten et par længder fri. Jeppe Juel fik Dowhatyoudodowell til at yde sit bedste, og hesten afsluttede virkelig stærkt i opløbet til en særdeles flot fjerdeplads og stærke 175.000 SEK.

Det bedste af det hele var, at Dowhatyoudodowell fik vist, at den kan begå sig mod de allerbedste i årgangen.

Spændende fremtid venter!