To trioheste

På Bornholm var Stand And Deliver anden, og i aftes var I Love Champagne tredje på Fyens Væddeløbsbane. Her giver Peter Rudbeck de to heste karaktere.
 
– Stand And Deliver blev svaret ud fra dødens, hvilket man sjældent ser – og hang derefter på konkurrent et sving mere. Han leverede som altid en toppræstation i et noget taktisk løb, afviklet i et meget lavt tempo for klassen. Nok en toppræstation af den gamle kæmpe, 10 med pil opad fra Skive.
 
I Love Champagne i aftes på Fyn. Blev kørt til spids i en ret hård åbning, fik tryk kort efter, og slap føringen i en 13-åbning. Sad fast bag de førende, og fik først frit løb med 60-80 meter til mål. Afsluttede rigtig godt, og var forbi begge konkurrenter kort efter mål i 1.16,9 på 2.100 meter. Klart bedste præstation, og nu tror jeg, Rolf får glæde af det store træningsarbejde han har lagt i hesten. Han får et 9 tal, skriver Rudbeck.