11-tal til Eightdaysaweek

Peter Rudbeck ser tilbage på en god weekenden, hvor Eightdaysaweek imponerede stort.
Peter giver her karakter for præstationerne. 

 

Lørdag

 

Fourfiveseconds leverede en fin præstation, og fungerede godt. Hun er klar til finalen, og vil givet udvikle sig i den næste tid. Hun er stadig tungt vægtet – så det tegner fint. 10-tal herfra.

 

Fromajacktoaking fik et fint løb i inderbanen, men manglede lidt i slutfasen. Der var lidt mislyde fra halsen, så vi skal lige have ham opdateret inden Consulation. 7-tal. Han mangler rutine, men er en fin hest.

 

Fox On The Run var super fin på dagen. Klart det bedste i år. Hun lavede desværre en helt uforståelig galop. Vi ved ikke, om hun blev bange for noget på inderkredsen. Hun er normalt sikkerheden selv – så f…… ærgerlig. Uden for bedømmelse.

 

Søndag

 

Dowhatyoudodowell superfin. Mødte en anden fin hest, som var mere klar end ham. Var han nået første sving først, havde han jo nok vundet løbet. Han er en tophest, og det skal han nok vide at vise fremover-. 10-tal.

 

Greatballsoffire leverede helt som ventet. Han er stadig lidt tung og rullig i aktionen – men agerer fint og stabilt.  Med noget mere fart i benene skal det nok blive godt. Han får et 8-tal.

 

Eightdaysaweek levede op til både mors- og storebrors speedevner, og vekslede tempo som sjældent set. De nye ejer og den nye kusk trak vat og norsk hovedlag, og fik uddeling for dette. Super dejligt at se, og skulle nogle være interesserede, har vi flere heste til salg J Han får et klart 11-tal.

 

PS: Så ser vi frem til Stand And Deliver starter på onsdag – og håber han lever op til de foregående starter, skriver Rudbeck – der sender et Pøj Pøj.