Ny stjerne?

Stutteri Hole In One laver topheste på samlebånd, og nu kan en ny stjerne være på vej. I dag fremviste de for første gang Eightdaysaweek, og 2-åringen sejrede enkelt.

Eightdaysaweek – Hesselborg Foto

 Travet.dk var hurtig på tasterne og skrev følgende

Eightdaysaweek sejrede i debuten

Peter Rudbeck kunne i dag fremvise en tiltalende debutant i form af 2-årige Eightdaysaweek. En hest, der er lillebror til derbyvinderen Stand And Deliver.

Det spillende publikum havde et særdeles godt øje til debutanten, som var hamret ned i 16 for ti i vinderspillet. Den store tiltro formåede Eightdaysaweek at indfrie.

Det var nået vores øre, at der var tale om en meget starthurtig type, og Birger Jørgensen kunne også sende Eightdaysaweek direkte til spids, da startbilen slap feltet.

De første 500 meter blev afviklet i 22 tempo, og udvendigt for sig fik spilfavoritten en veludseende Enzio med Bent Svendsen i sulkyen.

De to heste skyggede hinanden under størstedelen af løbet, og begge heste leverede et tiltalende indtryk. I sidste sving skruede Birger Jørgensen op for tempoet, og i mål blev sejren ganske sikker.

En tiltalende hest fra Peter Rudbeck, som også fik pæne ord med på vejen efter løbet.

– Han var en smule tændt efter en god opvarmning. Jeg overvejede en kort overgang at slippe til Bent Svendsen, men synes min hest var så fin og på biddet undervejs, fortalte Birger Jørgensen i vinderinterviewet til Fast Track.

Vindertiden blev gode 1.18,6a/2140 meter.

Sejren indbragte 7.500 kroner.

————————————

Også Neo var i kamp i dag. Hesten gjorde igen et stærkt løb for Rolf Jørgensen, da parret hentede en flot andenplads i tiden 1.16,8/2160 meter.

Det har været givtigt at spille duoen. I dag kunne man få hele 4,93 i Pladsspillet.

Andenpladsen indbragte 3.000 kroner, og Neo og Rolf har nu indvundet tæt på 20.000 kroner i blot syv starter.