Staldens startere

Stutteri Hole In One har siden i fredags bragt fire heste til start. Peter Rudbeck ser her tilbage på præstationerne. Desuden kommer han ind på fremtidsplanerne.

– Stand var desværre lidt som ventet ikke som bedst. Han skal på Ansager Dyrehospital i morgen og have taget en skylleprøve af det slim han har i bronkierne, således vi kan få identificeret bakterien og få hjulpet den “Gamle dreng”.

Han står over derbyweekenden og kan forhåbentlig være tilbage på top i Aalborg Store Pris-weekenden. Krydser fingre for vi kan finde en løsning, men kan vi ikke det, bliver det avl på heltid fremover og en masse hygge.

Eastboundanddown mødte fine heste og Steens hest havde vi ingen chance for at få fat på. Birger valgte meget klogt at lade hesten passe sig selv. Stil og opførsel var til UG og når vi får slebet lidt på hesten, bliver den rigtig god.
Han går ud næste gang på derbydagen og lur mig om ikke Birger lige pludselig kører til fra start. J

Neo i Aalborg forsøgte vi uden sko og det forløb rigtig fint. Han var nu også kørebar i svingene og Rolf fik kørt et superløb. Han starter også næste gang i derbyweekenden (lørdag), hvor Rolf i øvrigt er på udkik efter en køretur i Sigter Imod Stjernerne, hvor han ligger godt til i den samlede stilling – og Neo står lidt dårlig til den dag.

Eightdaysaweek levede fint op til træningen og slægter storebror (Stand And Deliver red.) godt på. Han har en enorm aktion og rigtig god styrke i forhold til hans størrelse, med mere tid i kroppen bliver han som mor og storebror en speedkugle af rang.
Han starter næste gang derbylørdag.

Færgemanden (Dontpaytheferryman red.) virker klart opad i træningen og er ret umulig at have med at gøre, hvilket jeg betragter som positivt. Han starter Derbysøndag og vi glæder os alle til denne fantastiske weekend, hvor vi også har vores opdræt Chief One ude i derbyet og det er spænding på gyserniveau, fortæller Rudbeck.