Staldnyt

Flere af løbshestene døjer i øjeblikket med dårlige blodværdier. Det kan du bl.a. læse her i seneste Staldnyt fra Peter Rudbeck.

 

– Vi var selvfølgelig skuffede over Færgemandens placering, da forventningerne er skyhøje. Vi har efterrationaliseret lidt og hesten har uden tvivl ikke fået den fornødne tid til at komme sig over sin sygdom, hverken trænings eller rehabiliteringsmæssig. 

Han var total pumpet efter løbet og det var synd for hesten.  Vi har tjekket hals, bronkier og blodværdier. Hals og bronkier er nu tip top, hvide blodlegemer stadig let forhøjet, men klart med faldende tendens.

 

Vi skulle nok have ladet hesten stå over. Vi træner dog på og håber at han rammer en opadgående formkurve henimod derbyweekenden (søndag) og efterfølgende kriterie. 

 

Eastboundanddown og Eightdaysaweek  har også døjet med skæve blodværdier, hvor dyrlægen mener der har været tale om virus. Disse er dog også i klar fremgang, så vi håber resten af året forløber uden de store problemer. De giver selvfølgelig ekstra gode forventninger til Eastboundanddown at han har kunne præstere uden at være helt 100%.

 

Eastbound starter næste gang i Odense den 10. august og derefter i Derbyweekenden – (Søndag) Eight om alt er vel starter i Ålborg 13. august og derefter i Derbyweekenden (Lørdag)  

 

Stand skulle have startet i DM for monteheste, men det passede ikke herren da han i denne disciplin har meget let til galop, hvem havde troet det. Han går muligvis med til Odense næste fredag og derefter derbyweekenden (Søndag)

 

Neo starter i Ålborg, mandag den 13. august og derefter i derbyweekenden (Lørdag)

 

Hos Jan Dahlgård  er alle 4 åringer nu i vogn og de er garanteret i gode hænder,  ser allerede  frem til efteråret når de er blevet “pensionist” klare og jeg kan komme ud og prøve lidt til JJ

 

Avlsmæssig har vi stadig kun en hoppe konstateret drægtig (Nobody), men går og lurer lidt på de 2 andre som skal tjekkes i næste uge og krydser fingre – vi skal have minimum 2 føl, oplyser Rudbeck.