35.000 indvundet i Aalborg

Det som på forhånd lignede en stor dag for Stutteri Hole In One, blev lidt en fuser. Alligevel indbragte dagens to starter 35.000 kroner.

 

Stand And Deliver var til start i hurtigklassen, og blev løbets uheldige helt. Hingsten sad i Vinderhullet undervejs, men da førende O’grady tidligt gik kold, fik Stand aldrig chancen før det var for sent.

 

Det blev til en femteplads i tiden 1.12,4a/1640 meter, og en præmie på 5.000 kroner.

 

Det beløb seksdobblede Bad Moon Rising senere på dagen. Hingsten var til start i Derbyrevanchen, og fra spids kunne den herlige væddeløber hjemtage tredjepladsen i tiden 1.13.3a/2140 meter, 1/10 sek. efter vindende Bastian T.

 

Bad Moon Rising havde spids undervejs, og leverede ikke sit bedste løb i karrieren. Driller halsen igen?