Bad Moon Rising kan vinde Derbyrevanchen

Søndag starter Bad Moon Rising i Aalborg Store Pris, Derbyrevanchen. Samme dag bringer Stutteri Hole In One også Stand And Deliver til start. Begge heste trak gode startspor.

– Jeg kunne ikke have ønsket bedre, men derfor går det jo ikke altid, som man håber, indleder Peter Rudbeck.

Stand And Deliver har trænet med humøret helt i top, og det plejer at være gode tegn. Spor 4 er godt, men normalt tager han ikke en længde på O’grady, hvis den skal køres i spids. Gigant Slugger er også en startraket, så den kan også blive svær at holde væk. Stand har aldrig gået et dårlig løb i Aalborg, og det gør han nok heller ikke søndag. Bliver der tempo på løbet – med Stand enten i spids eller en god ryg – har han god chance. Det skal bemærkes, at vi har tabt tre løb i træk til Tripolini V P. Vi prøver måske uden bagsko søndag.

Bad Moon Rising fik lov at tage en puster efter derbyet, hvor han fik et hårdt løb, og leverede flot. Har gået sine normale intervaller siden den start, og virker i uforandret form. Vi prøver denne gang at lukke hesten lidt til for første gang siden 3-års sæsonen, og det bliver fuld skrue. Det er muligt Derbyvinderen er bedre, men så håber jeg den kommer til at bevise det udvendig fra. Jeg tror stadig på min hest, som er faldet med flaget i top efter nogle meget tunge udvendige løb. Vinderchance, oplyser Peter Rudbeck.