Peter Rudbeck om de kommende 2-åringer

Af: travet.dk

Peter Rudbeck har igennem en lang årrække leveret mange fine ungheste, og derfor var det oplagt at spørge ind til de kommende 2-åringer her i årets sidste måned. Travet.dk så tidligere i år flere fine ungheste, da vi var på besøg hos netop Peter Rudbeck.

Vi vil meget gerne spørge ind til de kommende 2-åringer. Hvem er der størst forhåbninger til?

– Et meget svært spørgsmål – Nobodys, første fødte kan nærmest kun skuffe og har naturligt høje forhåbninger på sig. Det er to fine individer som træner godt og tror det, bliver en uafgjort.

Dontpaytheferryman er efter din tophoppe Nobodybeatsthebeat. Er der ligheder på denne hingst og så sin mor?

– Det synes jeg faktisk ikke, bortset fra at han som moderen har et godt hoved og temperament. En elegant hest med en passende størrelse, måske ligheden, viser sig længere hen i forløbet.

Anacott Steel har leveret topheste som Bad Moon Rising, Therumoursaidfire og Alongcameaspider. Nu er Dressforsucces snart to år. Er det en hest, du allerede nu tror, kan blive en årgangshest, som de øvrige?

– Dressforsucces minder om familien i en grad, så man skulle tro, det var “løgn”, har let ved tingene – er lidt bange og sky (helt sikkert arv fra Anacott Steel), og det ville overraske mig en del, såfremt han ikke bliver en af de bedre.