Caught In A Trap aflivet

Derbyvinderen Stand And Delivers lillebror, Caught In A Trap, er blevet aflivet.

– Caught In A Trap er desværre blevet aflivet. Hesten fungerede desværre slet ikke efter kastration og spark på griffelbenet, så der var ikke rigtig anden udvej.
Det er jo desværre spillets regler i en væddeløbsstald, om end jeg er naturligvis er meget ærgerlig over det. Vi har den grundregel hjemme hos os, at vel har hestene høj prioritet, men det er trods alt ikke mennesker, fortæller Peter Rudbeck.

Caught In A Trap (født 2014) var efter avlshingsten Dream Vacation (us) og fjerde færdigregistrerede afkom efter Ghana Roland – der tidligere har avlet Stand And Deliver, Whiskey In The Jar og Betherenowhere.
I april fik Ghana Roland et velskabt hingsteføl efter topavlshingsten Muscles Yankee (us).