Bad Moon Rising har halsbetændelse

Peter Rudbeck var ikke helt tilfreds med Bad Moon Risings præstation på Jydsk Væddeløbsbane. Nu viser det sig, at hesten er ramt af en halsbetændelse.

– Stand var jeg helt tilfreds med. Med den “frygtede” løbsafvikling kunne det ikke blive anderledes, og han kom ubrugt i mål. Han starter næste tirsdag på Jägersro – og derefter bliver det Harald Lunds Mindeløb.

Bad Moons præstation var ikke tilfredsstillende, og jeg har lige været hjemme og fået ham tjekket i halsen af dyrlægen, og den viste desværre en halsbetændelse. Træls, men dog en forklaring på den lidt (i mine øjne) svage præstation. Jeg er helt på det rene med, at Bali er en rigtig tophest, men synes, Bad Moon skulle have fulgt den helt ind i mål.

Vi har startet behandling, og så håber jeg, han er klar til prøverne – og i særdeleshed til finalen i Jydsk 3-års Grand Prix, siger Peter Rudbeck.