Artikel i medierne

Det danske travmedie Travet.dk har skrevet om stalden og dagens start i det franske.

Her skriver man:

Stutteri Hole In One kan i eftermiddag sidde hjemme i Skive og følge Dowhatyoudodowell i det franske. Den svenskregistrerede traver gør i eftermiddag sin debut på fransk grund.

I disse timer er den danskejet traver spillet til ni gange indsatsen i et felt, hvor spillet er spredt ud over flere heste. Le Trot melder om god form, men nævner også at Dowhatyoudodowell er en af løbets mindre chancer.

Det må være op til bevis i eftermiddag kl. 16.07. I disse timer er Johan Untersteiner-trænede Behind Bars løbets favorit efter flere gode indsatser.

Se startlisten her.

Har haft stor betydning for Travet.dk

Travet.dk har meget at takke Peter Rudbeck for. Han var sammen med Jesper Nielsen de første til at bakke op om ideen til Travet.dk tilblivelse. De to herre var de første til at bakke op økonomisk, foruden deres værdifulde sparring.

Travet.dk var aldrig blevet til noget og eksisterede ikke i dag uden Jesper Nielsen og Peter Rudbecks opbakning. Peter Rudbeck har ligeledes støttet op om vores nye tiltag og flere gange, har han brugt salgsmenuen til at formidle staldens heste videre.

Stalden købte ny hest sidste år

Sisi Barosso efter Face Time Bourbon og Bibi Barosso.

“Det er en investering som vi er glad for, fortalt Peter Rudbeck. Moderen til Sisi Barosso er den tidligere hollandske Hoppederbyvinder Bibi Barosso, der sidenhen vandt det åbne Derby mod hingstene året efter.

Sisi Barosso er søster til Toto Barosso, der på auktion blev solgt for 140.000 euro, og nævnes kan også Gigi Barosso, der blev solgt for 80.000 euro samt Pepe Barosso solgt for en million skr. og endelig helbror  Thor Barosso solgt for 1.4 million svenske kroner i 2022, oplyser Peter Rudbeck.”

En superstjerne

Bibi Barosso var en rigtig superstjerne for Hugo Langeweg Jr i Holland og vandt flere løb som tre- og fireårig. Karrieren fortsatte fremad, og hun blev kåret som Årets ældre hoppe to år i træk.

Face Time Bourbon var en unik væddeløbshest og en af ​​de bedste i travets historie. Hans første afkom blev født i 2020 og er nu tre år gammel.

I Frankrig har Kompostel vist topklasse, og Executiv Ek er stadig ubesejret i Italien.

“Vi har indkøbt Sisi Barosso,  som i lighed med I Isadore Ima (Maharajah), er indkøbt for at sikre staldens avlsmateriale fremover, fortalte Peter Rudbeck  forbindelse med købet.”