Peter giver en aktuel opdatering

Peter Rudbeck  giver i dag en status på stalden.

Vi starter med avlsholdet denne gang, Nobody ifolet i første forsøg ved Maharajah. Det betyder, at alle hopperne i år er i fol i første forsøg, hvilket er utrolig dejligt indleder Peter Rudbeck, da vi fanger ham på telefonen.

Løbsstalden.

Dowhatyoudodowell, fik for lidt ud af det på Lunden, og nu tæller vi lidt på knapper om det er Harald Lunds, Skives Jubilæumsløb eller et 5 års løb på Axevalla den 21/7 det gælder. Hans form er uforandret.

Howlingatthemoon har hvilet ovenpå Grand Prix sejren og træner efter planen. Næste og sidste start for ham, inden derbyprøverne er 21/7 på Fyn i Derbyoptakten. Han bygger stille og roligt formen op og er dejlig smidig.

Justlikejessejames var ikke som håbet senest. Han travede smådårligt allerede på første langside og kunne ikke holde sig i trav længere ud af sidste sving. Han var ikke træt, vi funderer på, at han ikke kan samle testiklerne nok op og deraf den lidt tvivlsomme gangart på langsiderne. Vi har trænet med suspensorium og alt virker som op til de øvrige starter. Er alt som det skal være, har han topchance i morgen i Aalborg.

Kungfufighting er vokset et par centimeter efter prøveløbet og det er meget positivt. Træner normalt og får debut i Aarhus i Poul Krags Mindeløb i august. Herefter prøver vi, at følge den samme startplan som med Howlingatthemoon resten af 2 årssæsonen. Ham glæder vi os til at starte.

Kingoftheroad er blevet rigtig vallak nu og langt mere fornuftig. Har trænet 20 1.000 meter som bedst og mangler lige en måned så kommer vi med ham.

Isadora Ima måler nu 1,67 og træner kun motionstræning. Super lækker hoppe, men hun kommer først i 2024.