Sejr i sæsondebuten til Rolf

Der har været stor fokus fra dansk og svensk side frem mod starten, men det var ikke til at se på Rolf Jørgensen, som fremviste en velforberedt Daniel Autriche på Åby.

ATG-Live samt flere danske medier har haft fokus på denne start, men forventningspresset så ikke ud til at røre Rolf Jørgensen, som for anden gang i karrieren kørte på svensk grund.

I dag kunne Rolf Jørgensen hente fine 30.000 skr.

Det er ikke mere end en måned siden at, Rolf Jørgensen blev hædret ved Hestesportens Galla i Aarhus, hvor Rolf Jørgensen blev kåret som årets komet i Dansk Travsport.

I dag blev det til endnu mere succes, da karrierens første sejr på svensk grund kom i hus.

Løbet.

Rolf Jørgensen tog en rolig start med Daniel Autriche, der havnede som sidste sidst. Det scenarie er dog set før i Danmark og det efterfølgende scenarie er ligeledes set før.

I front afviklede man de første 500 meter i 10-tempo, og kort efter tog Rolf Jørgensen så initiativ. Daniel Autriche blev sendt fremad og havnede derefter som første hest i andet spor.

Der blev ikke ventet på nogen sidenhen, og ved indgangen til opløbet havde Daniel Autriche trykket den førende færdig. I en stærk afslutning kunne Rolf Jørgensen og Daniel Autriche afvise de bagvedkomne angreb.

Foto – Maria Svendsen.