ATG har interviewet Rolf

Der er stor interesse for staldens Rolf Jørgensen, som i aften starter på Åby.

Til ATG-Live har man indsamlet følgende:

Rolf Jörgensen tog til Gøteborg i går via Fredrikshamn. Han træner og kører 6 Daniel Autriche (V64-6/DD-2).

“Det er en god hest, der er mere stærk end hurtig. Jeg er ikke bange for at være offensiv, siger danskeren.

Der har ikke været nogen fejl hos ham,  og han har passet sin træning og har kunne forberede sig optimalt til en ny sæson.

Det er en fantastisk hest, som jeg håber vil være i stand til at udvikle sig yderligere, og for mig er det fantastisk at have en hest, der vinder ofte, og det er fantastisk at kunne konkurrere i Sverige også.”

Hvordan har han trænet siden pausen?

“Han har taget det roligt i december og sidenhen har jeg gradvist øget træningen. Hesten er velforberedt uden at jeg har lavet noget hurtigt arbejde med ham. Jeg har blandt andet kørt 1.16/1000 meter og der virkerede han vel og tilpas.

Han er anstændigt hurtig, og jeg vil være offensiv indstillet. Han trives i føringen eller udvendigt på den førende og den position er som regel ledig.

Hvordan vurderer du chancerne for at vinde?

“Jeg håber, vi vil kæmpe for sejren. Han er ret billig inde i hans klasse i forhold til hans kapacitet. Jeg er optimist og glæder mig til i aften”

Foto Hesselborg Foto.