Peter Rudbeck giver en status på stalden

Vi er klar med en opdatering på staldens gøren og laden

Peter Rudbeck kunne I går fortælle:

Dowhatyoudodowell.

Dowhatyoudodowell gik et heroisk løb i Malmø, han kom afsted alene i 3. spor med 800 meter til mål i samme moment som tempoet blev skruet op. En umulig opgave, da han er mere sej end han er speedy.  Han holdt farten flot i 1.11,5/1640 m. Auto og han fik en gennemkøring,

Den næste næste start bliver de svenske derbyprøver d. 23. august og vi glæder os.

Howlingatthemoon

Galopperede trist, trist i føringen i Grand Circle 3 års senest på Fyn. Han blev desværre lidt for gå villig. Han starter på fredag i prøverne til Jysk 3 års GP og vi har fået et fint spor 4. Hesten er stadig meget umoden og er til tider meget træg og til tider lidt for frisk. Vi håber vi rammer rigtig med dosering og forspænding. Hvis vi gør det, så løber han helt med frem.

Justlikejessejames

Var en meget overraskende skygge af sin formåen i debuten i Aalborg. Han havde trænet til at skulle gå 1.17,0 – 1.17,5, men fungerede slet ikke. Vi har taget blodprøve på ham, og han er i en vækstperiode, træner roligt i en periode til alt er på plads igen. 

Kungfufigthing og Kingoftheroad går i liner og snart klar til vogn.

Vi har også fået vores 2 føl hjem fra Stutteri Shadow og de har taget mødrene med på turen, som skal retur efter fravænning. De ser rigtig fine ud.  Den årgang bliver med en svensk hingst, en dansk hoppe og en dansk hingst, fortæller Peter Rudbeck.

Foto – Burt Seeger.