Peter giver en status på stalden i dag

Der er interessant nyt fra Stutteri Hole Ine One, som meddeler at den tidligere derbyvinder Stand And Deliver fortsætter karrieren og dette på Bornholm. Peter Rudbeck, har også besluttet sig for valg af hingste til staldens hopper og slutteligt giver man en gennemgang af staldens heste.

Løbsstalden,

Som har gået og solet sig i sejren i opdrætningsløbet, er meget koncentreret omkring træning og ferierende heste pt. Vi forventer ikke at starte igen før til februar/marts 2022.

Der bliver så nok lidt mindre aktivitet på hjemmesiden, men vi vil prøve at komme med lidt nyt engang i ugen, vi har også et projekt med nye billeder på nogle af hestene som vi skal have opdateret.

Lidt om hestene

Stand And Deliver – tager endnu en sæson på Bornholm, håber det løser sig for denne herlige kæmpe med nogle gode løb og oplevelser, han er en ener.

Dontpaytheferryman – er til salg interesserede kan henvende sig J, han havde halsproblemer senest.

Dowhatyoudodowell nyder ferien og starter så småt træningen op sammen med julekalenderen den 1. december, hesten sprudler af energi og trives.  

Howlingatthemoon holder også ferie og han får lov at vente til medio december med træningsopstart, han har taget sidste start fint og vi ser frem til fortsættelsen.

Hangonsloopy slipper sig mere og mere, hesten udvikler sig rigtig fint – forventet start februar eller marts 2022, han træner løbende styrke og intervaller.

Hotspot træner også på hun har også lagt sig ud, men vi vil gerne endnu mere, hun træner også kontinuerlig styrke og intervaller. Hun skal også gerne ud i marts 2022.

Hookedonafeling har heldigvis været i vækst (hun måler 156-157 nu), har kun gået langsomt i en periode og går til intervaller igen nu. Hun skal også klargøres til start i foråret.

Justlikejessejames træner 3 – 4 gange i ugen og vi skruer lidt op for farten 1. december – han har afstamning og søskende der forpligter, det ser ud som om han har tænkt sig at leve op til det.

Ibegyourpardon er stadig hos Jan Dahlgaard og kommer hjem i løbet af december. Jan melder hende lidt i vækst og sådan er det til og fra med disse unge heste.

Avlstalden

 Her ser vi frem til at tage imod vores nye hoppe, Lady Rise som kommer fra Sverige omkring 1. december. Hun har fået lov at blive hvor hun er  til vores føl er vænnet fra. Hun er i fol med International Moni og det bliver som det ser ud vores eneste føl i 2022.

Vi kikker dog lidt på ifolede hopper så hvem ved om der dukker en mere op eller vi skal ud og købe et føl.

Føllene som overgår til løbsstalden 1. december hedder henholdsvis Kingoftheroad, hingst (Dontpaytheferryman – Opera Kronos) og Kungfufighting, hingst (Nuncio og Nobodybeatsthebeat)

Nobodybeatsthebeat, bedækkes med Maharajah

Opera Kronos, bedækkes med Readly Ekspres

Fox On The Run, bedækkes med Calgary Games

Lady Rise, har vi endnu ikke taget valg på.