Howlingatthemoon hentede 63.000 kr.

Howlingatthemoon hentede i dag en flot andenplads i Jydsk 2-års Grand Prix på Jydsk Væddeløbsbane. En indsats, der indbragte 63.000 kr.

Howlingatthemoon var toneangivende undervejs i dagens løb.

Bo Westergaard var hurtigt ude bag Hambo, da startbilen slap feltet. Der var i første sving galop for Hjalmar N, som tabte en del meter på dette. I samme moment valgte Jan Dahlgaard at køre fremad bag Howlingatthemoon der kunne overtage føringen.

De første 500 meter blev afviklet efter 1.17,4. Henrik Lønborg havnede udvendigt på den førende bag Hyde Park, mens sønnike fik andet par udvendigt bag Highflyver Gardenia. Knud Mønster kom godt igennem anden række med Heavenly Stone, der havnede i tredje par udvendigt.

Der var ingen ændringer i positionerne, hvilket betød at Jen Dahlgaard kunne afvikle 1000 meter efter 1.18,4. Den første til at tage initiativ var Knud Mønster, der på bagerste langside sendte Heavenly Stone afsted i eget angreb.

I sidste sving var der dramatik da Hambo galoperede, og i samme seance galoperede tre konkurrenter. Det betød, at afgørelsen skulle stå mellem førende Howlingatthemoon og Heavenly Stone.

Vores Howlingatthemoon måtte kort før mål lade Heavenly Stone gå forbi, men endnu engang viser stalden, at vi har en 2-åring til de helt store løb herhjemme fremadrettet.

Løbet kan ses her.