Rudbeck – Det var nervepirrende

Peter Rudbeck-trænede Dowhatyoudodowell (Maharajah) vandt i går aftes sin prøve til Svensk Trav-Kriterium efter en overbevisende indsats i hænderne på Peter Ingves.

Rolf Jørgensen og kæresten Maria Dueholm Svendsen tog turen med Dowhatyoudodowell. De tre er ved at være hjemme fra Stockholm.

Dowhatyoudodowell med følge er snart på vej i land i Frederikshavn og derefter på vej hjem i fold. Her gælder det nogle dages afslapning og hygge, indleder Peter Rudbek.

Vi er selvfølgelig glade og euforiske over hestens præstation. Det skal lige siges, at det var ganske forfærdeligt nervepirrende at følge med hjemmefra – helt skrækkelig, men Maria og Rolf klarede det jo med Bravour uden den “gamle”. Men det er altså bedst at være der selv.

Hesten leverer hver gang og virker til at blive bedre og bedre. Løbet i aftes blev afviklet helt perfekt af hest og kusk og det var en fornøjelse at se Ingves ikke tage mere ud af hesten en højst nødvendig. Ud fra de øvrige prøver at dømme kunne det se ud til at nogen af konkurrenterne kunne være lidt ømme i fusserne i dag.

Han er nu i hans 3. finale ud af 4 mulige og det er bare af løfte på hatten. Han rejser langt hver gang og klarer det uden at det indtil videre har påvirket hans humør og form. 

Nu fik vi spor 5 i finalen og det tror jeg ikke er så tosset, selvom 1-3 var at foretrække. 

Han gik med bagsko, tåsko, fast vat og åbent hovedlag, så vi har lidt at skrue på frem til finalen og det er klart vi går All In nu, fortæller Peter Rudbeck.