Rudbeck håber på en finaleplads

Der venter en interessant opgave forude for Stutteri Hole In One i aften. Her går staldens Dowhatyoudodowell (Maharajah) til start i de svenske kriterieprøver, hvor Peter Ingves skal forsøge at kvalificere den veludseende hingst til Svensk Trav Kriterium.

Dowhatyoudodowell var sidste år nr. fire i svensk Opdrætningsløb og sidenhen nr. 3 i E3-finalen for Hingste og Vallakker. Maharajah-sønnen har dermed bevist, at den tilhører den absolut top blandt de 3-årige heste i Sverige.

Det er samlet blevet til 15 starter og en enkelt sejr. Dowhatyoudodowell har aldrig forladt en travbane uden at være i præmierækken.

Der køres foruden en finaleplads også om en førstepræmie på 150.000 skr.

Er ankommet til Solvalla.

– Dodo, Maria og Rolf ankom til Solvalla i går, og alt er gået helt efter planen. De lader til at stortrives alle 3.

Vi har trukket et ok femtespor, og Dodo får Peter Ingves i sulkyen denne gang.

Konkurrence er selvfølgelig god, men ikke bedre end vi med et optimalt løb godt kan løbe i top tre

Hesten har trænet fint og kontinuerlig, kommer denne gang med en tåsko frem og i åbent hovedlagt og ønskescenariet er ikke at bruge krudtet fra start denne gang, da et par af de indvendige kunne være interesserede i at investere massivt i en spidskamp.

Hvis vi får et godt rygløb tror og håber vi, at han kan levere en rigtig god afslutning, Hvis alt går op i en højere enhed, håber vi at gå videre til det ”forjættede land”, fortæller Peter Rudbeck. –