Rudbeck – Chancevurderinger til derbyweekenden

Peter Rudbeck har været ved tasterne, og kommer med følgende kommentarer på staldens heste i derbyweekenden.

– Hotspot lørdag, hun er en meget hurtig og også normalt en stabil hest, hun gik et rutineløb i Skive, hvor banen var sej og slet ikke til hendes fordel. Hun mangler selvfølgelig endnu noget styrke, men jeg fornemmer hun i fejlfri udgave godt, kan løbe med frem. Triochance.

– Fox On The Run lørdag, hun var fin i prøven, og vi har trænet som ønsket bagefter uden nogen problemer. Vi har fået et fint spor med nogle dygtige konkurrenter.

Jeg tror ikke helt taktikken bliver som folk går og tror. Hun kommer uden sko og lukket hovedlag som de seneste gange og hun har aldrig tabt uden sko, så vi drømmer om det varer ved lidt endnu.

Jeg håber og tror hun løber i top-3.

– Dontpaytheferryman lørdag, han var ok senest, hvor løbet blev lidt for hårdt, han har trænet fint siden og går givet frem med det løb i kroppen. Christina kender hesten nu, og jeg tror, han har fordel af voltestart – så han forholder sig roligt.

Han har klar fordel af Lunden og de fine sving. Lever han op til det træningsarbejde, han gik for Christina inden løbet i Skive, har han også en god triochance. Vi prøver muligvis med vatudtræk for første gang i karrieren.

– Howlingatthemoon søndag, gik et fint løb i debuten, hvor han lavede en urutineret galop i første sving i føring. Han blev efterfølgende kørt pænt rundt med det in mente, at han skulle starte igen søndag.

Jan kunne sagtens bare have kørt rundt om feltet og vundet, men vi vil gerne prøve at lære hesten travløb, og dette løb er et led i mangeringen imod sæsonens årgangsløb.

Sporet er elendigt, men det er 2000 meter, og det giver som regel rolige løbsafviklinger for de 2-årige. Fejlfri har hesten kapacitet som få heste vi har haft, men som sagt starter vi stille og rolige op med hesten, så han kan lære gamet. Han har triochance uanset startsport, fortæller Peter Rudbeck.