Eastboundanddown tilbage

Peter Rudbeck – Tager det som et rutineløb

Peter Rudbeck sender for første gang i ni måneder staldens Eastboundanddown (Explosive Matter) ud når der søndag afvikles sportsdag i Skive. 

“Vi tager søndagens opgave som et rutineløb, da vi ikke har kunne finde løb til ham. Han skal ud og ”luftes” og vi ser frem til at se ham på væddeløbsbanen igen, fortæller Rudbeck.

Eastboundanddown står aktuelt med tre sejre, og top tre placeringer i Jydsk 2-årings Grand Prix, Grand Circle 3-års Championat for hingste/vallakker og 4-åringernes Forårsprøve har duelleret med årgangens bedste flere gange.

I 3 årssæsonen blev Eastboundanddown ramt af en drilsk virus, hvilket betød at den evnerige væddeløber blot nåede at starte fem gange. Det var ligeledes en virus, der holdt Eastboundanddown væk fra sidste års derbyprøver.

Sidste år bød blot på tre starter og 33.000 kr.

Trods problemstillingerne formåede den evnerige væddeløber at sætte ny personlig rekord med 1.13,4. En notering, der blev sat som fjerde i Frosty Hanovers Mindeløb.

Det blev sidste år til en sejr, da sæsonen blev indledt på Charlottenlund Travbane, hvor heste som Ecco C N, Erling, Enforalle P med flere blev slået.

Nu er Eastboundanddown tilbage efter ni måneders løbspause, og søndagens opgave bliver et glædeligt gensyn med den veludseende traver. Søndagens opgave bliver varetaget af Rolf Jørgensen, som for første gang i løbssammenhæng sætter sig op bag familiens egen hest.

Eastboundanddown har startet 15 gange i karrieren med tre sejre og 311.6.77 DKK.

Vi glæder os!