Nytårsopdatering på Stutteri Hole In One

Her en opdatering på hele stalden og status på sæsonens mål
 
Stand And Deliver er ifølge bulletinerne påbegyndt træningen til den nye sæson. Vi krydser fingre for den gamle dreng og vores bornholmske venner får en god sæson. Alt han leverer er bonus. 
 
Dontpaytheferryman
 
Hesten er startklar i løbet af januar/februar måned. Han har fået en reel omladning og virker i meget bedre balance med sig selv. Kapaciteten virker intakt og vi håber han kan vokse ind i sin klasse
 
Eastboundandown
 
Han er startklar – han er ude af sine virusproblemer som har holdt ham ude i 2 sæsoner !!og har ridetrænet i en periode nu. Vi tester lidt i næste uge og så kommer han. Han burde kunne få en god udvikling, da han kun har startet sparsomt. 
 
Fox On The Run
 
Hun træner tungt nu og hun synes om træningen. Hun har utrolig meget fart i benene og vi forsøger blot forsigtigt at udvikle styrken. Jeg har altid troet stenhård på hesten, men hun har til og fra haft brunstproblemer – håber vi kommer igennem 2021 uden det generer præstationerne. Målet er selvfølgelig årgangsløbene og hun er en af årgangens fem bedste hopper.
 
Dowhatyoudodowell
 
Dodo holder en velfortjent vinterferie. Han er kommet igennem sæsonen helt uden men og starter træningen op 15. januar.
Vi føler vi har en hest med stort udviklingspotentiale. Han måler 1,65 og er stadig lidt umoden, samtidig har han ikke for megen plads og vil givet få stor fordel af at kunne gå skoløs i næste sæson når det byder sig. Det er meget at skrue på og vi har et mål og en drøm om at kvalificere ham til en finale eller 2 i de svenske årgangsløb. 
 
Hangonsloopy
 
Nybleven toårs hingst efter Dontpaytheferryman, dejlig fremadrettet hest med et fint trav. Vi begynder at køre farten op nu og han virker til at blive startklar i 2021
 
Howlingatthemoon
 
Helbror til Dontpaytheferryman og sikke et individ. Han måler 1,63 og har et meget fint eksteriør. Hesten kan næsten kunne komme til at skuffe os. Ham glæder vi os til at vise frem. 
 
Hookedonafeeling
 
Lille fin hoppe efter Maharajah og Anacott Steel, hun træner allerede i pæn fart og hun kommer under normale omstændigheder også i 2021. Hun skal overtage Anacott Steels plads på avlfronten og skal gerne ud og levere på hendes niveau i løbene. 
 
Hotspot
 
Er en familieanpartshest, hoppe efter Dontpaytheferryman. Hun viser rigtig fin forståelse for jobbet og har en meget effektiv aktion. Om medejerne er med på noderne skulle det undre meget om hun ikke også kommer ud i 2021. 
 
Justlikejessejames
 
Åring efter Cantab Hall og Nobodybeatsthebeat, slægter helbrødrene på og han er på dannelseskole i øjeblikket. 
 
Ibegyourpardon
 
Hoppe efter SJ’S Caviar og Anacott Steel, er også udtaget til efter karrieren at overgå til avlsboksen herhjemme. Er som alle Anacotts føl tidlig udviklet. Går også i dannelsesskole sammen med “Jesse”
 
I 2021 venter vi to føl 
 
Nuncio og Nobodybeatsthebeat (juni 2021) – ny hingst endnu ikke bestemt
Dontpaytheferryman og Opera Kronos (marts 2021) – ny hingst endnu ikke bestemt
 
Anacott Steel er gået på pension og hygger i folden med de andre. Hun er frisk og fin, men har gjort sit med 12 føl.

Rigtig godt 2021 ønskes til alle

De bedste hilsner

Peter Rudbeck Jørgensen