Nye starter Skive mandag

Mandag bringer Stutteri Hole In One to heste til start på hjemmebanen, Skive Trav. Peter Rudbeck vurderer, at Fromajacktoaking kan få karrierens anden sejr.

I Love Champagne
– Da der ikke er tegn i sol og måne til at Rolf kommer ud at køre foreløbig, må han ud. Han er meldt lidt op, men har fordel af startmetode. Hesten har trænet forbedret efter en downperiode og vi er lidt spændt på hesten. Møder gode heste, men han kan godt være en triochance. Vi lukker ham nok lidt af denne gang.

 

Fromajacktoaking prøver vi nu i egen klasse. Det er en hest som træner på – og har trænet godt. Det er som om farten ikke helt har rakt i årgangsløbene endnu. Han har fået et tilbud, han bør løse – absolut vinderchance, vurderer Rudbeck.

 

Se baneprogram via dette link: https://www.epaper.dk/danskhv/skive/skive_09-11-20/