Update fra Rudbeck

Peter Rudbeck Jørgensen har igen været ved tasterne. Her oplyser han, at to heste er solgt, men inden vi når så langt kommer her en opfølgning på Fromajacktoakings seneste start, samt chancevurderinger på kommende starter.

– Fromajacktoaking Billund, hesten fik et perfekt løb men kunne ikke følge med i en hurtig afslutning. Gør det så godt han kan, men kan ikke løbe stærkere lige nu. Vi prøver på et langt løb i hans egen klasse næste gang. Han for kun et 6 tal for præstationen.

Kommende starter

Fox On The Run, 3 års GC – Fredag Odense – 30. oktober 2020

Fox har fået perfekt spor og har trænet godt op til denne start efter at være nedsat af brunst i kriteriet. Hun kommer denne gang for første gang i Lukket hovedlag, hvilket blev forsøgt i sidste træning mandag med god succes. Lever hun op til træningsformen løber hun helt frem, kommer hun til spids kører vi her så længe lampen lyser. Har en god fornemmelse på hesten og hun er en rigtig god triochance med en vis vinderchance. Går udover ændring i hovedlag, uden forsko. 

Dowhatyoudodowell, kvalifikation Svensk opdrætningsløb – Jægersro – onsdag 4. november 2020

Blev for hidsig senest, og var på en rigtig lang rejse, men har taget starten rigtig godt. Kommer denne gang i åbent hovedlag, og virker hele tiden opad i træningen. Har trukket perfekt spor 4 og selvom konkurrencen er stenhård, tror jeg på hesten kan være imellem de 3 bedste. 

Andet nyt 

Goodgollymissmolly og Greatballsoffire er begge solgt ud af stalden. Eastboundanddown og Dontpaytheferryman træner begge frem imod start i slutningen af året, oplyser Rudbeck.