Uheld for Stand And Deliver

I senest Update fra Peter Rudbeck kan man læse, at Stand And Deliver har været ude for et uheld på Bornholm.

 

Bornholm Stand And Deliver

 

Måtte desværre udgå, da han under træningen i skoven – for at undgå tværridende hestetrafik – måtte standses voldsom og brat. Har fået en reaktion på et bagben, men virker i bedring. Håber på et snarligt comeback – men vi ved ikke så meget endnu. Krydser fingre for ham.

 

Billund Fromajacktoaking

 

Blev som næstfavorit parkeret i 2 indvendig og derefter 3 indvendig i et løb med 7.500 til vinderen. Taktikken blev således, da Birger troede at Jeppe Juel kørte favoritten. Favoritten var dog istedet den anden Jeppe i løbet som havde anden række og som vandt en forøvrigt flot sejr. (vi investerer i nye briller til kusken 🙂 ) 

 

Jack agerer stadig urutineret i ryg og er af og til lidt træg og af og til det modsatte, men er bedst med frit frem. Nu fik han ikke brugt alle kræfter, da det blev lidt ind- og udkørsel op imod mål.  Fik en 4. plads i 15,7 og lærte lidt. Det er  vist det bedste der kan siges om det løb.  7 tal herfra, skriver Rudbeck.