Masser af nyt

Peter Rudbeck har været ved tasterne, hvor han beretter om kommende starter, fortæller at en Derbystart for Eastboundanddown er udelukket, samt nyt om kommende ungheste. Men inden han når så langt, får “Ræven” naturligvis rosende ord med på vejen efter den flotte sejr i Odense.   
 
– Fox On The Run leverede som håbet, hun tog varmen fint og fulgte op på seneste præstation. Hun er opad og får 10 for banerekorden.
 
Kommende starter og andet nyt
 
Bornholm Tirsdag 
 
Stand And Deliver starter i udtagelsesløb til BM, har fået spor udvendig på et par gode heste. Det ligner spids eller udvendig position. Vi ser frem til at følge ham og krydser fingre for en topplacering igen. 
 
Billund Torsdag
 
Fromajacktoaking har fået spor 6 i godt 12 hestes felt, han skal have et løb og lidt mere rutine inden derbyweekenden. Han har kapacitet som rækker udover den nuværende klasse. Han agerer urutineret og kommer muligvis i ændret hovedlag, men det afgøres på dagen. God chance.
 
Derbyprøver
 
Eastboundanddown er stadig ikke helt frisk. Vi har fornemmelse for, at det nærmere sig og drømmer stadig om mulig start i Derby Consulation. 
 
 
Andet nyt 
 
De 2 hingsteplage er hos Jan Dahlgaard til tilkøring og de opfører sig efter rygterne ganske pænt. Altid spændende med de nye heste, siger Rudbeck.