Update og kommende starter

Peter Rudbeck er en driftig mand, der også har tid til info om stalden. Her er seneste nyt.

 

Første opfølgning på Billund

 

Greatballsoffire blev kørt rundt på sikkerhed, han løb 18,5 de sidste 1.000 meter og det var kuskens opfattelse at han kunne have løbet en omgang mere i samme fart. Han kom hjem på 22,6 og blev godkendt – Hesten har flyttet sig utroligt den seneste måned – han får et 8 tal for prøveløbet og vi har god tro på denne hest.

 

Fourfiveseconds var 3 på 17,2 efter lidt bedre en 15,0 de sidste 1.000 meter – god fart over mål og en ok præstation – herfra et 8 tal.

 

Eightdaysaweek startede for første gang i 9,5 måned og fik sit andet banejob i samme periode – fint kørt rundt og han mistede pusten de sidste 50 meter og kom hjem på 14,3 – ikke så dårligt som det kunne se ud – vi giver et 7 tal.

 

Århus fredag.

 

Eightdaysaweek har fået et fint spor 3 i en god prøve, vi prøver denne gang med vatudtræk og norsk hovedlag i opvarmningen – hesten bør været gået frem med starten senest. Århus er ikke favoritbanen for ham – håber han kommer til inderbanen og laver en afslutning – som bedst en placering fra 3-5.

 

Eastboundanddown har også trukket spor 3 i en fin prøve.  Håber og tror han tager sig til finalen på en god placering – han er en god triochance.

 

Fromajacktoaking fra spor 5, skal ud og se startbilen for første gang i morgen. Han vandt meget let senest og har trænet fint siden. Møder bedre heste denne gang, men uden uheld er kapaciteten ret så god – han er også en god triochance.

 

Ålborg søndag.

 

Dontpaytheferryman fra spor 5 i et lille felt, møder  gode heste. Han er gået frem fra start til start og det fortsætter forhåbentlig søndag. Vi prøver at give ham et godt løb hvis muligt – han vil gå sit bedste løb i år.