Update

Peter Rudbeck har igen været ved tasterne, og her får du seneste update omkring Stutteri Hole In One.
Først opfølgning på de seneste starter:
 
– Dowhatyoudodowell leverede et fint og stabilt indtryk, på en bane som først på dagen var løs og tung. Han er et stort talent og klar til start i Aarhus på GP-dagen. Han får et 10 tal.
 
Fromajacktoaking viste sig fra sin bedste side. Mødte måske ikke de bedste konkurrenter, men afviklede den sidste kilometer efter 1.18, og kom ubrugt i mål. Han får også et 10 tal.
 
Stand And Deliver udgik desværre på Bornholm efter et mildt flåtbid. Håber han snart er klar igen. 🙂 
 
Kommende starter
 
Billund
 
Prøveløb – Greatballsoffire, køres af Jan Dahlgaard, da Birger var optaget til anden side. Gik et arbejde højre rundt efter 1.22/1600 meter senest og skal ud og godkendes. Er stadig væk bedst på højrevejen, men klarer venstrevejen.
 
1. Løb – Fourfiveseconds har fået et godt spor 1. Jan D. vil have et løb i kroppen på hoppen inden GP-prøverne og med det in mente må hun have en ret god chance. Hun var ramt af sygdom senest.
 
4. Løb – Eightdaysaweek kommer efter meget lang pause, og skal have et løb i kroppen inden prøverne i Aarhus næste fredag. Har fået et yderligt spor og er kun ude for at få løbet. Håber hesten går med fuld fart over mål. Gør han det er placeringen underordnet, oplyser Rudbeck.