Stand og Neo med pæne chancer

Søndag afvikles Harald Lunds Mindeløb på Nykøbing Falster Travbane. Med på startlisten ses Stand And Deliver, og hvis det flasker sig skal hesten ses med topchance. 

– Stand virker som han plejer, og er fremfor alt i orden i bronkierne, så det er godt. Han har fået et lidt yderlig startspor, næsten som vanlig. 🙂 Der findes et par startkanoner i feltet og mon ikke der bliver kørt i år. Stand går uden alle 4 sko denne gang og han kan med held vinde og med lidt mindre held tage en placering, er Peter Rudbecks vurdering.

Samme dag bringer Stutteri Hole In One også Neo (DE) til start. Hesten kommer med frisk sejr og skal igen ses med god triochance.

– Neo har været fin hver gang, men haft lidt uheld med et par galopper. Hesten har konstant opadgående form og er af natur stærk og knap så speedy. Uden uheld tror jeg mindst han har triochance, men der er et par gode fra sidste volte, mener Rudbeck.