Hvem har den rette hest?

Alt går efter planen hos Stutteri Hole In One, og har du den rette løbshest til Rolf Jørgensen, hører de dygtige hestefolk gerne fra dig.

Det kan du læse sidst i denne Update, men inden vi når så langt, følger mere info fra stalden.

Impoenerende sæsondebut af Stand. Du må være meget tilfreds?

Det var rigtig fint af Stand og han viste igen, igen at når han er ok leverer han !. Vi har et håb om at han kan holde niveau et par år mere og stiller ingen krav til hesten. Alt hvad han leverer er bonus 🙂


Chancevurdering på Bad Moon Rising?

Han har trænet med Stand og går ud her i stedet for et rutineløb. Som jeg tidligere har nævnt håber vi at “vokse” ham ind i klassen de næste par år, så denne gang er præstationen over placeringen. Møder hædersheste med meget stor rutine og de kan bliver svære at magte specielt på de 1800 meter. Jeg håber på en lille triochance, men er mere interesseret i at se styrkeforholdet til disse modstandere.

Andet at berette?

Ja, vi træner for fuldt over hele linjen og føler at det går ok.

Vi har kørt lidt fart i 2 åringerne og de er begge to på det jeg vil kalde tilfredsstillende niveau.

Dressedforsucces kommer ud inden for de næste par uger og Færgemanden går hurtig fredag – og de træner begge fint. Færgemanden skal til kåring fredag den 16. marts og derefter skal vi lige have aftalt endelig og have bekræftet fra de tilmeldte hopper. Han er indtil nu overbooket, men nu må vi se når det bliver alvor :). Han starter enten 1. april på Lunden eller på musketerdagen i Skive.

De to “gamle” er i gang og er ok, og på avlsfronten venter vi på føl her omkring 20. marts på Anacott Steel og Muscles Yankee, håber på lidt bedre vejr inden.

Og sidst men ikke mindst, leder vi efter en god kørehest til Rolf, oplyser Rudbeck.