23.000 hjembragt fra Lunden

Bad Moon Rising og Stand And Deliver hentede begge mindre placeringer i forbindelse med Copenhagen Cup. Tilsammen indløb de 23.000 kroner.

Begge heste løb nye rekorder, men især med Bad Moon havde vi forventet lidt mere…

Bad Moon viste sig hurtig fra start fik et godt løb i ryg på førende, og da hullet kom som på bestilling på vej ind på lige bane, havde man forventninger om en topplacering. Hingsten havde dog ikke sin bedste dag, og holdt mest farten. Det blev dog til ny rekord 1.13,2a/2000 meter, og en præmie på 13.000 kroner.

Også Stand And Deliver satte ny rekord. Det skete i stayerløbet, hvor hingsten kom hjem i stærke 1.13,4/2990 meter, hvor hele løbet foregik i 2,3 og 4-5 spor i sidste sving. Hesten fik en hård tur ude i sporerne rundt sidste sving, og da feltet på dette tidspunkt knækkede over, var det umuligt at nå helt frem.

Den flotte præstation blev belønnet med 10.000 kroner.