Chancevurderinger til søndag

Det bliver ikke let for Freccia Rossa og Stand And Deliver, når hestene søndag gæster Aalborg Væddeløbsbane, men hvis det flasker sig, kan de være med i afgørelsen, mener Peter Rudbeck.

 

– Freccia Rossa fik en meget uheldig løbsafvikling senest. Fik en konkurrent ud foran sig med 600 meter til mål, som brød længere og længere ud, således konkurrenterne kunne passere indenom. Samtidig gik den slet ikke fremad, så den start kan bare glemmes. Synes hun har trænet til topform. Tror Rolf vælger et rygløb bagerst i feltet imod gode kuske og gode heste. Sidder de med det rigtig sted undervejs, kan hun godt tage en placering imellem de 4 første.

 

– Stand And Deliver har fået uheldig lodtrækning, og da feltet er på 12 heste, er risikoen for positionsproblemer undervejs stor. Han træner rigtig fint, men denne gang bliver det et løb på de andres præmisser og skulle det give en trioplacering, vil det være meget tilfredsstillende. Lidt øv med lodtrækningen, da vi havde sigtet lidt imod dette løb, fortæller Rudbeck.