Billeder af den lille ny

Som tidligere skrevet, nedkom Anacott Steel i nat med et velskabt hingsteføl. Nu har Peter Rudbeck fremsendt billeder af den lille ny. 

Anacott Steel blev for en måned siden kåret som Elitehoppe. Det var på baggrund af hendes resultater, og ikke mindst hendes afkom.
Meadow Road-datteren har således til dato leveret Therumoursaidfire (23 starter, 11 sejre og over 1 million kroner), Alongcameaspider (32 starter, 6 sejre og 368.367 kroner), Bad Moon Rising (18 starter, 11 sejre og 1.255.289 kroner) og sidste skud på stammen over de aktive væddeløbere Chief One (1 start, 1 sejr og 6.000 kroner).
Den næste vi venter på er Dressedforsucces, der blev født i 2015.

Den lille ny er efter Muscles Yankee (US), og er således helbror til Therumoursaidfire og årets derbyfavorit, Bad Moon Rising. Stutteri Hole In One kan med rette have store forventninger til den lille, smukke følbasse.