Godt gang i stalden

Der er godt gang i stalden. Løbshestene yder, nye stjerner er på vej, og “babyerne” skal snart se dagens lys.
 
– Stand træner for fuldt igen og går ud i ligafinalen i Ålborg søndag den 2. april. Han har lige fået endnu en booking til bedækning, så vi er indtil videre på 4 allerede, dejligt og fortjent. 
 
Freccia Rossa var lidt nedsat senest efter vaccination, men hun virker tilbage i bedste form. Hun starter i Skive næste søndag i Amatørserien og igen ugen efter i Ålborg i et hoppeløb med 40 meters tillæg, tror hun vil gå rigtig gode løb i den kommende periode. 
 
Bad Moon gik et arbejde i fredags inden løbene og var bedre end man turde håbe på. Han går et hurtig arbejde mere samt et rutineløb i Skive inden det går løs i Musketerweekenden. Det virker efter planen.
 
Chief One har taget første start fint og han starter enten i Skive næste søndag i et 3 års løb fra spids eller 2. april i Ålborg i DTC’s treårsserie med 20 meters tillæg.
 
Dressedforsucces og Dontpaytheferryman har vi testet lidt for første gang i dag på banen i Skive og de klarede i god stil en kilometer i 27 fart med lidt bedre end 20 de sidste 300 meter. De er ved at have farten nu, så vi træner videre med styrken den næste måneds tid, inden vi prøver lidt til igen. 
 
I avlsstalden går vi og venter og venter, Anacott er gået 8 dage over og Opera Kronos 4 dage over. Anacott er ved at være noget anstrengt, så der tror jeg der er gevinst i nat eller imorgen. Håber snart der er godt nyt og nogle fine billeder af de små, skriver Rudbeck.