Positive toner fra Peter Rudbeck

Det går efter planen hos Stutteri Hole In One. Her fortæller Peter Rudbeck om seneste nyt.  

Løbsstalden:

– Stand er blevet tappet et par gange på Ansager og der er heldigvis meget fin fertilitet i herren. Selv den først tapning som ellers normalt mest er til ingenting var sprællevende, så vi har det frostsæd på lager vi forventer at skulle bruge i denne sæson.

Ellers skulle han forestille at holde fri, men det er lidt svært at se på ham for han tonser rundt i folden. Mage til humør skal man lede længe efter. Vi begynder så småt træningen igen i næste uge og satser på start i Ålborg i Liga 1-finalen først i april.

Bad Moon træner ifølge planen, og har ikke stået en træning over i løbet af perioden, så det er fint. Han får snart årets første tempoarbejde på banen i Skive.

Chief One starter næste fredag i Skive om alt er vel, vi tjekker dem lige op i halsen i morgen.  Han har været inde og prøve startvognen for første gang og det forløb vel.

Dressedforsucces er blevet vallak, han var simpelthen for hård i psyken. Det er 3 uger siden i morgen og der er allerede sket store forandringer. Han er fin.

Dontpaytheferryman gør som sin mor ikke noget forkert. Følger planen og han har et humør og en selvtillid jeg sjældent har set hos en ung hest. Vi håber og glæder os.

E’erne går og hygger sig og er meget tillidsfulde allerede. De ser ok ud indtil videre.

Avlsstalden:

Udover Stands aktivitet, er Anacott Steel programsat til foling allerede 8. marts med en helbror eller helsøster til Bad Moon, Opera Kronos foler 12. marts ved Zola Boko, så vi er begyndt at holde godt øje med damerne. Nobody foler først til maj.

Jeg har ikke valgt hingst til Nobody eller Anacott Steel, men de to andre Vintage Wine og Opera Kronos skal til Stand And Deliver.

Venlig hilsen
  
Peter Rudbeck