To lovende starter

Fredag starter Freccia Rossa på Skive Trav, og dagen efter skal Stand And Deliver til start i Aalborg. På forhånd ser det lovende ud for staldens væddeløbere.

– Freccia Rossa gik et rigtig fint løb senest, og går lidt ned i modstand denne gang. Vil have godt af et rygløb efter tre løb i front. Hun har fin form, og er en stor triochance, mener Peter Rudbeck.

– Stand viste også fin form senest, og er holdt i gang. Lidt tricky felt, hvor taktikken kan blive meget afgørende. Jeg hælder mest til et løb i bagfeltet, men nu må vi se hvad Birger finder på. Uanset hvad, stor triochance.

Ellers er Rolf og farfar på vej til Helsingborg for at aflevere Sweet Home Alabama og tage Opera Kronos med hjem. De klarede Storebælt fra morgenen uden problemer, og jeg forventer dem hjemme ved aftenstide igen. Vi glæder os meget til at få hoppen hjem. Hun foler allerede i marts, oplyser Peter Rudbeck.