Bad Moon Rising er en vinderkandidat

Søndag venter Bad Moon Risings hidtil største opgave, når han går til start i Dansk Trav Kriterium. Med på turen til Charlottenlund Travbane er Stand And Deliver. 

– Stand And Deliver har desværre trukket nitten endnu engang , med svært startspor imod et rigtig godt felt. Håber på tempo undervejs og en god ryg, så når han et stykke. Triochance. Hesten går i samme forspænding som altid.

Bad Moon Rising fik det spor, som vi havde forventet. Han møder rigtig fine konkurrenter, som formentlig er hvæsset til tænderne. Forventer Birger ser konkurrenterne an. Løbet er 2500 meter, og afgøres ikke kun i starten. Hesten har trænet som ønsket, og jeg har ikke kunne tænke mig et bedre oplæg. Årgangsløb er svære, men jeg føler vi har en af vinderkandidaterne, siger Peter Rudbeck.