Optimiske toner fra Peter Rudbeck

Det er en optimistisk Peter Rudbeck, der ser frem mod Derbyweekenden.

– Bad Moon er behandlet for bronkittis og for mange hvide blodlegemer efter seneste start, hvor han trods en tungt løb ikke helt levede op til vores forventninger. Vi kæmper på, og har tjekket både ham og Stand op såvel fredag i sidste uge og igen i går, med positive svar. Hesten her trænet uden anmærkninger, og gik et banearbejde (årets første uden for konkurrence) sidste lørdag, 2000 meter efter 1.20 med 25 første 1000 og 15 de sidste 1000. Startsporet er ok, og glædeligvis er der nogle dygtige svenske konkurrenter, som kan flytte fokus lidt. Forventer hesten leverer en god præstation, og han er en rigtig god triochance med vinderchance.

Stand har også trænet som vanligt, og vi valgte stayerløbet, idet vi frygtede et dårlig startspor i hård konkurrence i Rex The Great. Distancen klarer han, men møder selvfølgelig Takethem, som er en kanonhest. Normalt slår vi ikke den, men har den en mindre god dag, er han en chance derefter.  Hesten leverer hver gang, og han er først og fremmest en god triochance med en lille vinderchance, hvis Takethem underpræsterer.

Begge heste går formentlig i samme udstyr som i de sidste starter, oplyser Rudbeck.