Rudbeck stor i nederlaget

Peter Rudbeck er naturligvis meget ærgerlig over, at Bad Moon Rising blev slået med mindst mulige i Jydsk 3-årings Grand Prix, men han tager det med opløftet pande.

Det er klart vi ærger os helt ind i rygmarven over at have feltets bedste hest og så  tabe med en mule og set i bakspejlet kunne vi måske have gjort noget anderledes. (med al respekt for vinderen og dens ejer som jeg har stor sympati for 🙂 ) 
 
Startsporet var underordnet, da vi ikke have kunnet svare Bali uanset spor 🙂 .  Birger kørte jo af indlysende årsager, udelukkende imod Pauli og når man ser løbet og resultat i reprise kunne følgende måske have gjort en forskel. 
  •  Hårdere tempo undervejs, de bagvedliggende havde jo svært ved at hænge på i temposkærpningerne
  •  Hårdere tempo fra sidste sving og hjem, så havde det nok også gået 
  •  Sidst men ikke mindst burde jeg nok have skiftet til åbent hovedlag, så han kan se konkurrenterne, da han kæmper som en løve normalt i træningen.
 
Fremadrettet bliver det i hvertilfælde sådan, vatudtræk vil jeg gerne vente med til næste sæson og så er jeg lidt i tvivl om det er en fordel han går uden forsko nu, synes han kommer meget på knæene når vi tager skoene af. 
Tror umiddelbart det vil give en bedre effekt at tage bagskoene af ham, specielt omkring starthurtighed, det var tilfældet med både hans mor og helbror. 

 
Men som jeg sagde inden, man vinder ikke bare årgangsløb, der skal også held til og der manglede vi vel 100 gram denne gang 🙂 men vi kommer igen.
 
Venlig hilsen
 
Peter