Rudbeck er jublende glad

To sejre i hårdeste klasse og 225.000 svenske kroner er ikke hverdagskost. De flotte resultater har da også gjort Peter Rudbeck Jørgensen jublende glad. 

– En dejlig aften. Synes oddset på Stand var skyhøjt. Vurderede ham selv som bedste danske chance. 🙂

Vi har fået styr på hans blodværdier nu, og han leverer gode stabile præstationer hvergang – og passerede 2 mio. indtjent i går. Hvilken herlig, stabil og holdbar hest. 🙂 Havde givet fordel af at løbet i går afvikledes i højt tempo, modsat de danske, hvor det typisk bliver en taktisk affære, med en hurtig åbning, ingen tempo undervejs og en hurtig afslutning. Desværre afvikles hovedparten af løbene for den bedste klasse i Danmark over sprint, men det har vi forsøgt at lære ham.

Bad Moon er utrolig. Det er bare for tidligt på sæsonen for en 15,0-notering. Vil gerne, de unge udvikler sig successivt henover året – og han har kun trænet let siden debuten i Århus, og han løber bare og leger.

Stand går med Along til Århus næste søndag i Liga 1-løbet. Bad Moon starter i indledende til Breeders Course på Lunden, den dag der er derbyprøver (16. august). Air Force One starter 14. august på Fyn, og Vintage får øget træningsmængden nu – og jeg håber, hun er klar i løbet af 5-6 uger.

Hilsen Peter.