Chancevurderinger til GP-weekenden

To af Stutteri Hole In Ones heste trak dårlige spor i den kommende weekend , men det lader Peter Rudbeck sig ikke slå ud af.

– Sporerne kunne være bedre, men vi tager det som det er. Vi får helt sikkert gode spor en af de næste gange.

 
Lørdag
Along har et chancespor, og der skal held til. Hesten træner faktisk rigtig godt, så med lidt løbsheld vil jeg ikke afvise en lille triochance, trods sporet.
 
Søndag
Stand virker også uforandret fin, og jeg er ikke så ked af sporet for hans del. Vi får givet et løb i andet spor i 3-4 udvendig, og han tager rigtig mange ned over opløbet. Selvom konkurrenterne er gode, havde jeg faktisk forventet, de ville være endnu bedre. Jeg er lidt optimist, og tror på rigtig god top 2-chance.
 
Bad Moon Rising har trænet som planlangt siden prøveløbet, og det ser rigtig fornuftig ud. Han har prøvet bilen et par gange i træningen, og han er meget opmærksom på alt – og løber og “får øje på” det hele. Vi prøver nok en prøvestart søndag, men jeg er ikke specielt nervøs. Hesten er god, og gør det meste rigtigt. Synes han skal have en ret fornuftig vinderchance uden uheld, spår Rudbeck.